Aksioni, mbyllen 9 lokale nate

nspektorati i Mjedisit në bashkëpunim me policinë ka mbyllur nëntë lokale nate të cilat nuk plotësojnë dokumentacionin e kërkuar për të ushtuar një aktivitet të tillë.

Gjatë aksionit në kryeqytet janë konstatuar mangësi në plotësimin e kushteve të sigurisë si dhe rezultojnë pa leje mjedisore për zhurmën akustike.

Aksioni i policisë, i nisur javën e kaluar ku u mbyllën 19 lokale të tjera erdhi pas ngjarje tragjike në lokalin “Ante Grand”, ku humbën jetën katër persona.

Club Buterfly

Club Mexico

Club Candy Strep

Maria Bonita

Club Amsterdam

Muzike Live Valentino

Muzik Live Zio Nino

Club Ferrari

Tallava Lili

Leave a Reply