Arrihet marreveshja LDK – PDK, Isa Mustafa kryeministër, Kadri Veseli zv.kryeministër

Në bazë të marrëveshjes së arritur mes LDK-së dhe PDK-së, posti i kryeministrit do t’i takojë LDK-së ndërsa zv.kryeministri PDK-së.

Konkretisht, qeverinë do t’a drejtojë Isa Mustafa, ndërsa zv/kryeministër do të jetë Kadri Veseli.

Marrëveshja parashikon gjithashtu edhe përfaqësim të barabartë në qeveri, që do të thotë, numër të njëjtë të ministrive, transmeton Albeu.com.

Gjithashtu bëhet e ditur se posti i kryetarit të Kuvendit do t’i takojë PDK-së.

Leave a Reply