Bllokimi i projekteve/Bashkia e Tiranës padit në prokurori ministrin Cani

eno-bozdo

Bashkia e Tiranës padit në Prokurorinë e Tiranës ministrin e Financave Shkëlqim Cani dhe Sekretaren e kësaj ministrie.

Padia është depozituar nga Nënkryetari i Bashkisë se Tiranes Enno Bozdo, i cili ka sqaruar se padia ndaj ministrit Cani është për bllokimin e fondeve për bulevardin e ri dhe lumin e Tiranës.

“Për shkak të bllokimit të fondeve 2 mijë punonjës kanë mbetur pa paguar.

Bllokimi i fondeve ka shkaktuar penalitete ndaj Bashkisë së Tiranës”, deklaroi Bozdo.

Nënkryetari i Bashkisë se Tiranës tha se buxheti është bllokuar me urdhër politik, madje sipas tij  porosia është dhënë nga kryeministri Edi Rama./gj.k/

Leave a Reply