Tension në Lindjen e Mesme: Putin mobilizon gjithë forcat

08/02/2016   // 0 Komente

Janë rikthyer tensionet ndërmjet NATO-s dhe Rusisë, këtë radhë në Lindjen e Mesme. Pas mobilizimit të 1600 ushtarëve britanikë në Jordani ka reaguar edhe Rusia. Vladimir Putin ka urdhëruar sot nëj stërvitje të përgjithshme të gjithë trupave që ndodhen në Mesdhe. Admirali Vladimir Koroliov ka nisur një manovër të flotës së Detit të Zi dhe asaj të Detit Kapsik. Stërvitja masive është lajmë...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT