(FILMIM) Si u përdorën raketat ruse për ngrohjen e shtëpive në SHBA

29/12/2013   // 0 Komente

Pas përfundimit të Luftës së Ftohtë, SHBA-të dhe Rusia patën një bashkëpunim shumë të ngushtë, i cili u mundësonte ngrohje miliona shtëpive amerikane. Ky program, i cili njihet me emrin “Nga megaton në megavat”, nuk ka qenë i njohur për vite me radhë. Sipas këtij programi, SHBA-të kanë përdorur 20 mijë raketa nukleare të papërdorshme të Rusisë për të prodhuar energji. Programi i panjohur u mbyll ...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT