FOTOT/ “Fantazmat e Tanzanisë”: Tragjedia e albinove që përdoren si gjah

18/02/2016   // 0 Komente

Historia e tyre është pasqyruar shpesh në mediat perëndimore megjtihatë askush nuk u ka ardhur në ndihmë. Bëhet fjalë për albinot e Tanzanisë. Ata gjuhen nga mjekët popullorë të cilët besojnë se pjesë të trupit të tyre janë magjike. Shpesh albinot vriten ose gjymtohen për t’u marrë pjesë të trupit. Albinot e Tanzanisë jetojnë mes frikës dhe terrorit dhe rrallë dalin në publik. Një fot...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT