INTERVISTA/Inva Mula: “…Më thërrisnin bija e Avniut, kjo filloj të bëhej pengesë gjatë formimit tim

24/03/2016   // 0 Komente

Inva Mula intervistë ekskluzive për Klarabudapost    “…më thërrisnin bija e Avniut, kjo filloj të bëhej pengesë gjatë formimit tim […] me gjithë arrtitjet e mija modeste më perkufizonin gjithmonë si bija e artistëve, pra e mbështetur nga ta por pa talent. Kjo filloj të më komplesojë aq sa i shikoja pridërit si pengesë dhe jo pasuri artistike.[…] Më besoni që kam qarë jo pak duke iku...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT