Tradhti te Lakers, Russell filmon në fshehtësi Young

31/03/2016   // 0 Komente

Kjo është një histori tradhtie, rrëfimesh të regjistruara në fshehtësi, videosh, që nuk duhej të publikoheshin, shokë skuadre tradhtarë dhe të tradhtuar, brenda një ekipi që është gati të shpërthejë. Është edhe historia e një këngëtareje të famshme e përfshirë në këtë çështje të sikletshme. Po flasim për atë që ka ndodhur, dhe që po ndodh, në Los Angeles, në shtëpinë e Lakers. Protagonistët kanë...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT