A mund të përmbahet lufta kibernetike?

11/12/2015   // 0 Komente

Nga Joseph S. Nye, Jr. Frika e një “Pearl Harbor kibernetik” u shfaq së pari në vitet 1990 dhe për dy dekadat e fundit, politikëbërësit janë shqetësuar se hakerët mund të shpërthejnë tubacione të naftës, të ndotin furnizimet e ujit, të hapin digat dhe të dërgojnë aeroplanët në itinerarë përplasës duke piratuar sistemet e kontrollit të trafikut ajror. Në vitin 2012, Sekretari i atëhershëm Amerik...

Lexo më shumë

TË REJAT E FUNDIT