E dashura e Michael Phelps është mashkull

E dashura e kampionit olimpik të notit, Michael Phelps’, Taylor Lianne Chandler ka bërë një deklaratë bombë duke rrëfyer se në fakt ajo ka ardhur në jetë si mashkull me emrin David Roy Fitch. Kur ishte adoleshente, Chandler iu nënshtrua terapisë së bllokimit të testosteroneve. Më pas ndryshoi emrin dhe kur ishte tek të njëzetat iu nënshtrua një ndërhyrjeje për ndryshimin e gjinisë nga mashkull në femër.

E dashura e kampionit olimpik e ka shpallur publikisht sekretin e saj përmes një postimi në rrjetin social facebook.

Ajo ka rrëfyer se nuk e ka gënjyer për asnjë moment Phelps për të kaluarën e saj, të cilën siç pohon kampioni e ka pranuar ashtu siç është.

Leave a Reply