(FOTO) Facebook nderon shqiptarët, çmenden serbët e rusët

Prej ditës së djeshme rrjeti social Facebook ka shtuar zyrtarisht një ikonë të re. Bëhet fjalë për një ikonë lumturie që ka të bëjë me shqiptarët dhe quhet: “i lumtur që ndihem shqiptar”.
Padyshim që ky fakt ka bërë të ndihen mirë miliona shqiptarë që e përdorin Facebook –un. Por nga ana tjetër ka shkaktuar një reagim të ashpër të mediave serbe. Telegraf.rs e konsideron këtë si skandal. E quan një gabim gjuhësor dhe thotë se mbetet të shihet reagimi që do të shkaktojë në Serbi e Kosovë. Edhe mediat ruse e kanë quajtur këtë fakt si skandal.

Emocioni “i lumtur që ndihem shqiptar” mund të gjendet lehtësisht tek ikonat poshtë hapësirës ku shkruhen statuset dhe është i pari që del në radhë, sapo të klikosh mbi të.

1_8608

Leave a Reply