(FOTO) Ishulli misterioz ku vizitorët sulmohen me harqe!

Nga qielli duket si një ishull parajse me plazhe të jashtëzakonshme dhe me një pyllëzim të dendur, por është i destinuar të mbetet një objektiv i paarritshëm.

Vizitorët që synojnë të përjetojnë një aventurë pranë “North Sentine Island”, në Gjirin e Bengala-s në Oqeanin Indian, janë gjithnjë në rrezik për jetën e tyre.

The Forbidden IslandAnëtarët e fiseve misteriozë që jetojnë aty, kanë refuzuar civilizimin modern dhe parapëlqejnë të mos kenë kontakte me botën e jashtme.

The Forbidden IslandDhe kështu, i presin turistët duke i qëlluar me harqe në përpjekje për t’i vrarë.

ishulli