FOTOT/ Modeli: Shkova për një natë me deputeten shqiptare

Ai quhet Alesio Alia dhe është model.

Alia ka dhënë një intervistë për revistën Story, ku shprehet se ka pasur një romancë me një deputete.

Sipas tij, romanca ka zgjatur pak.

Ai thotë se ka shkuar vetëm një natë me deputeten shqiptare.

Megjithatë, ai nuk ka dhënë detaje për identitetin e saj.

Ndoshta kemi të bëjmë me një Xhesika Ndoj, por këtë radhë në versionin mashkull.

Leave a Reply