La Gazzetta dello Sport: Tifozët shqiptarë, demostrim qytetarie

Pas ngjarjeve me tifozët serbë tre vite më parë dhe atyre me kroatët këtë të dielë, kishte shumë zhurmë për mbërritjen e tifozëve shqiptarë në Gjenova. Por në fakt ndodhi gjithçka ndryshe. Janë sjellë si zotërinj të vërtetë, nëse nuk merren npë konsideratë tre invazionet e izoluara në fushë

Pas ndeshjes “La Gazzetta dello Sport” shkroi: “Ferraris i Genovas u ngjyros me të kuqe, dukej sikur luhej në Tiranë. Po shqiptarët e Ligurias, me banderola dhe kore afrimiteti me italianët, dhanë një demostrim qytetërimi. Impresionuese ehde duartrokutjet e tyre gjatë himnit tonë. Bravo”.

Leave a Reply