Matura Shtetërore: Ja përgjigjet zyrtare të tezave të provimit të Letërsisë

matura shteterore

Duke pare në variantet më poshtë do gjeni të plota, testin dhe skemën e vlerësimit për variantin A për provimet e Gjuhë Shqipe dhe Letërsi të vlefshme për Maturën Shtetërore 2014, zhvilluar sot në të gjithë Shqipërinë.

Skeme Vleresimi Gjuhe Shqipe , Gjimnazi A

Skeme Vleresimi Gjuhe Shqipe , Gjimnazi B

Skeme Vleresimi, Profesionale A

Skeme Vleresimi, Profesionale B

Leave a Reply