Ndalni rënien e flokëve me këto ushqime

Nëse nuk hani mjaftueshëm, si muskujt edhe flokët do të kenë probleme. Nëse nuk hani ushqime me proteina është rreziku që flokët të na bien ose të bëhen të bardhë. E thënë më thjeshtë, ne duhet të kemi një qarkullim gjaku të mirë, për të pasur dhe flokë të shëndetshëm.

Karrotat, mashurkat, frutat e thata dhe vezët, janë ushqimet ideale të cilat parandalojnë rënien e flokëve. Në fakt ky fenomen ndodh për shumë shkaqe, ku mund të përmendim stresin, ndërrimin e stinëve si dhe një dietë e gabuar.

 

Leave a Reply