Rama në mes të Beogradit: Kosova e pavarur është realitet botëror

Edi Rama në fjalën e tij në Beograd ka folur edhe për Kosovën.

Ai theksoi se shteti i Kosovës është një realitet rajonal dhe botëror.

Rama nënvizoi se shteti i Kosovës është një realitet që i jep më tepër stabilitet Ballkanit.

Kryeministri ka theksuar se Serbia dhe Shqipëria duhet të bashkëpunojnë për një të ardhme evropiane.

Ndërsa, Vucic theksoi se kryeministri di rama foli per Kosoven, nje ceshtje per te cilen ishte rene dakord te mos flitej.

Leave a Reply