Serbët i kthejnë shpinën monstrës Sheshel (VIDEO)

Lideri radikal i serbëve Vojislav Sheshel, i kthyer nga Haga para dy ditësh, ka organizuar sot një tubim në Beograd kundër qeverisë pro-perëndimore të Beogradit, siç është shprehur ai. Pavarësisht zërave se, sot kryeqyteti serb do të “tundej”, në shesh nuk janë grumbulluar më shumë se 3000 qytetarë.

Me këtë rast ai përsëriti ato që tashmë dihen: se do të mposhtë Gjykatën Ndërkombëtare të Hagës dhe se presidenti Tomislav Nikoliç dhe kryeministri Aleksander Vuçiç janë tradhtarë.

VIDEO

Leave a Reply