URGJENT/RAI 3 thote se policia gjermane ka ndaluar tre kosovare te dyshuar per sulmet ne Belgjike

Policia gjermane ka ndaluar tre kosovarë dhe po verifkonë lidhjet e tyr eme sumet në Belgjikë.

Sipas Rai 3,  tre kosovarët janë ndaluar në autostardën mes Monacos e Salsburgut, në Gjermani, dhe udhëtonin me një makinëme targa të Belgjikës. Nuk është ende e qartë nëse ata kanë lidhje direkt eme ngjarjen, por por bëhen verifkimet. Le të shpresojmë të mos jenë pjesë e kësaj shëmtie.

police kosovar

Leave a Reply