Valentina Leskaj letër Metës: Mandati im të shkojë në Gjykatën Kushtetuese

leksja
Pak para nisjes së seancës së sotme plenare deputetja e PS Valentina Leskaj i ka dërguar një letër kryepralamentarit Meta ku i kërkon që mandati i saj të shkojë në gjykatën Kushtetuese.

Mandati i nënkryetares së Kuvendit mjaft i përfolur dhe i diskutuar nga opozita, tashmë duket se do të jetë në dorën e kësaj gjykate e cila pritet ta shqyrtojë atë.

Pikërisht mandati i zonjës Leskaj dhe deputetit tjetër të PS-së Rakip Suli është kushti që opozita ka vënë për rikthimin në Kuvend.

Leave a Reply