Bëhet realitet ëndrra e Partizanit për ndërtimin e shtëpisë së re

PAR
Në ambjentet e Ministrisë së Ekonomisë, presidenti i Partizanit, Gazmend Demi, nënshkroi kontratën për marrjen me konçension të terreneve ku do të ndërtohet shtëpia e re e Klubit Partizani.

Kompleksi Sportiv i të kuqve do të jetë një nga më modernët në Shqipëri ku do të përfshihen impiante stërvitore, Stadiumi i ri me kapacitet prej 4500 vendesh, Hotel, Palestër, Pishinë dhe qender Spa që do të vihen në funksion të ekipit të pare dhe Akademisë./f.b

 

 

Leave a Reply