(VIDEO) Çmendet spikeri, kërcen përpara se të japë lajmet

Dan Thorn është një spiker lajmesh, të cilit i pëlqen shumë të kërcejë.

Ai ka postuar videot e tij në Facebook, ku shihet duke kërcyer këngën e Tailor Swift “Shake off”.

Thorn ka kërcyer edhe këngë të tjera dhe është tepër gazmor si natyrë.

Dan është cilësuar si një person tepër gazmor dhe ka marrë pëlqimin e shumë personaliteteve në botë.

VIDEO

Leave a Reply