(VIDEO) Ja pamjet qe provojne masakren e Kostandin Xhuvanit

Kane dal sot pamjet e te gjithe veprimtarise se Kostandin Xhuvanit ne naten e 4 Nentorit kur ngelen te vrare 4 persona. Nepermjet nje kamere te sigurise tregohet qarte qe casti kur futen ne lokal, terheqin trupin e pajete te shokut te tyre, Demiraj dhe me pas arrestimin nga Policia vetem disa minuta me vone. Per me teper ndiqni videon me poshte.

VIDEO

Leave a Reply