(VIDEO) Japoni, treni kap shpejtësinë 500 km/h

Japoni, treni kap shpejtësinë 500 km/h

Japonezët, që njihen për zhvillimin e tyre shumë të lartë në teknologjinë e fjalës së fundit, kanë provuar super-shpejtësinë e trenave, gjatë një testi te zhvilluar në Japoninë qëndrore.

100 pasagjerët kanë udhëtuar për 42.8 km, mes qyteteve Uenohara dhe Fuefuki, në një rrugëtim gjatë cilit treni kapi shpejtësinë 500.

VIDEO

Leave a Reply