VIDEO/ Qyteti i mistershëm që po gëlltiet nga “leshi”

 lesh
Ajo që po ndodh në Viktoria të Australisë është një mister që ekspertët nuk po arrijnë ta shpjegojnë.

Qyteti po gëlltitet dita-ditës nga ajo që ata e quajnë “paniku leshtor”.

Bima e çuditshme po pushton vendin dalëngadalë dhe banorët megjithë përpjekjet nuk po e pastrojnë dot.

Ekspertët thonë se është një tmerr jo vetëm fizik, por edhe psikologjik.

Shkak për përhapjen e shpejtë të kësaj bime është bërë thatësira e madhe.

Ekspertët thonë se shpresohet se me ardhjen e shiut, bima do të largohet.

video

Leave a Reply