(VIDEO) Sa keq e përjeton humbjen e Holandës djali i Arjen Robbenit

Holanda nuk arriti të kualifikohet në finalen e Kampionatit Botëror pas humbjes që pësoi në gjysmëfinalen me Argjentinën.

Por përveç stafit teknik dhe futbollistëve, humbjen e Holandës e ka përjetuar rëndë edhe Luka, djali 5-vjeçar i Arijen Robbenit, i cili ka filluar të qajë. Atë natë Luka u bë ylli i mbrëmjes.

VIDEO

Leave a Reply